Iskanje po izdelkih

Posebna ponudba

Za posebne zahteve glede designa, materialov(odsevne, karbon, glitter, glow in the dark,.. nalepke) in velikosti grafik, nas kontaktirajte - uresničimo lahko vsako vašo željo.

Povezane storitve

avtonalepke
moj-plakat-si
neo-studio
Pogoji poslovanja
Svetujemo vam, da pred uporabo naše spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene pogoje poslovanja. V kolikor boste nadaljevali z nakupom v spletni trgovini cartattoo.si, pomeni da ste seznanjeni in se strinjate s celotnimi splošnimi pogoji poslovanja. Podjetje Neostudio d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe pogojev v spletni trgovini cartattoo.si. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete pogoje poslovanja.

1. Podatki o ponudniku

Spletno naročanje na cartattoo.si izvaja
Vizualne komunikacije Neostudio d.o.o
Kidričeva cesta 75
4220 Škofja Loka

Neostudio PE Šenčur:
Kranjska cesta 3
4208 Šenčur

Matična številka: 3435296
ID za DDV: SI26169606
Zavezanec za DDV: DA

TRR: SI56 05100 - 8012696128 pri Abanka Vipa d.d.

2. Naročanje blaga

Blago v spletni trgovini lahko naročate 7 dni v tednu in 24 ur na dan. Preden naročilo zaključite, lahko v košarici spreminjate količino naročenih artiklov z gumbom Posodobi ali pa jih odstranite z gumbom Izbriši. Če želite dodati še kakšen artikel, pojdite v kategorije izdelkov, v kolikor pa ste z naročenimi artikli zadovoljni kliknite gumb Zaključi naročilo. V naslednjem koraku pregledate naročene artikle kjer so razvidne cene artiklov ter končni znesek za plačilo. Preostane vam samo še vnos vaših podatkov za dostavo, načinu dostave, plačniku in načinu plačila, kateri morajo biti točni in resnični, saj boste le tako uspešno opravili nakup. Ob potrditvi naročila boste na elektronski naslov prejeli potrdilo o oddanem naročilu, na katerem so razvidni podatki o vašem naročilu ter znesek le tega.

3. Odprema in prevzem blaga

V kolikor je naročeno blago na zalogi, ponudnik praviloma odpošlje še isti dan ob prejemu naročila. Če se kupec odloči da bo blago prevzel osebno, se lahko po prejetju obvestila da je blago pripravljeno za prevzem zglasi na naslovu: Neostudio d.o.o., Kranjska cesta 3, 4208 Šenčur ob predhodnem napovedu obiska na telefon 031605 115.

4. Vračilo blaga

Praviloma za izdelke izdelane po naročilu(določen motiv, materiali) ne velja garancija, vendar se ponudnik nagiba k temu, da vse nepravilnosti rešuje na stranki prijazen način. V primeru, da bi naročeno blago radi vrnili, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. <!-- document.write( '</' ); document.write( 'span>' ); //--> ali nas pokličite na 031 605 115.

5. Veljavnost cene in naročila

Vse cene artiklov na spletni strani cartattoo.si so v evrih ter vključujejo 20% DDV. Cena navedena ob artiklu še ne vsebuje stroškov pošiljanja.
Cena, ki je izpisana ob koncu naročila je končna cena naročenih artiklov, kateri se prištejejo stroški dostave blaga, če se kupec odloči za dostavo na želeni naslov. Stroški dostave preko ponudnika paketne dostave znašajo 7€ za naročila v vrednosti pod 60€. V primeru naročila nad 60€ se stroški dostave ne zaračunajo. Stroški dostave blaga se ne tudi v primeru zaračunajo, če se kupec odloči za osebni prevzem. Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja cen. Veljavna je tista cena, katera je objavljena na dan oddaje naročila.

6. Plačilni pogoji in dostava.

Ponudnik vam ponuja naslednje načine plačila in dostave:

- plačilo po povzetju; v kolikor kupec želi plačati ob prevzemu paketa, je tak način plačila možen le v gotovini.
- plačilo po predračunu; če kupec želi blago plačati po predračunu, je v elektronski pošti ki jo je prejel ob oddaji naročila naveden sklic ter številka transakcijskega na katerega nakaže znesek naročila.
- plačilo po predračunu ter dostava na drug naslov; če se kupec odloči, da bo paket dostavljen drugemu naslovniku, mora ob naročanju blaga obvezno izpolniti polja za dostavo paketa na drug naslov.
- plačilo na lokaciji podjetja in osebni prevzem; kupec bo blago prevzel osebno na lokaciji podjetja; Neostudio d.o.o., Kranjska cesta 3, 4208 Šenčur.

7. Varnost podatkov

S potrdilom nakupa dovoljujete, da Neostudio d.o.o. upravlja z vašimi osebnimi podatki, in vam ob tem zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01). Podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam.

8. Obveznost in odgovornost ponudnika

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

9. Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Ponudnik bo najkasneje v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva storiti vse, da poskuša takšne spore rešiti na lepši način.

 


V cene je vključen DDV. Pri naročilu nad 60€ je pošiljanje brezplačno.
Pogoji poslovanja
Poslovna priložnost

Ali želite svojo dejavnost digitalnega tiska in razreza folij dvigniti na nov nivo?

Ponujamo vam priložnost, da si z enim paketom zagotovite primat v slovenskem spletnem prostoru, kar se tiče avtografik, razreza in montaže nalepk za vozila.

Z vidnimi domenami, podpornimi sistemi in usklajenim razvojem komercialnih znamk si zagotovite več zanimanja za vaše storitve in posledično rast vaših prihodkov.

V kompletu dobite:

  • 3 domene: cartattoo.si, avtonalepke.si in mojplakat.si
  • 3 integrirani sistemi za naročanje avtonalepk, plakatov in zbiranje povpraševanj za tisk
  • Vse grafike za prodajo na cartattoo.si v digitalni obliki za izrez
  • Celoten branding v digitalni obliki in izvorna koda
  • Baza podatkov naročnikov in povpraševanj
  • Svetovanje in podpora

Kontakt

Za vse informacije in povpraševanja pošljite sporočilo na

jure@neostudio.si

x